Sminktetoválás

Szemöldöktetoválás

Természetes hatású szálazott szemöldöktetoválás. A szemöldököt apró tetovált szálakból építem fel. A tetováló pigmentet mindig a saját meglévő színekhez igazítva választjuk ki, hogy gyönyörű szép, harmonikus végeredményt kapjunk a gyógyulást követően.

Mikor van szükség szemöldöktetoválásra?

Amikor kikoptak, vagy nem a megfelelő helyen nőnek a saját szőrszálaid

Fiatalabb és idősebb korban is előfordul, hogy a kiszedett szemöldök szálak egyre kevésbé nőnek újra vissza, végül teljesen kikopnak. Ez főleg akkor gond, ha előnytelen formára volt kiszedve a szemöldök, és így ez a kedvezőtlen forma maradt meg, vagy hiányos területek bontják meg az ívét.

Amikor hiányos, nem szép a formája, előnytelen az íve

Előfordul, hogy a szemöldök túl lapos, rövidebb a kelleténél, nagyon vékony, rossz helyen emelkedik, íves, csak nem ott, ahol kellene, rossz helyen kezdődik és végződik. A helytelen forma különböző, nem túl előnyös arckifejezést kölcsönözhet az arcnak pl. csodálkozó, mérges, szomorú, fáradt, szigorú…

Amikor régi sminktetoválásod kikopott, vagy elrontották


Fedőszínekkel és/vagy komplementer színekkel van megoldás ezekre a problémákra is! Megfelelő, precíz technológiával ilyen esetekben is gyönyörű eredményt lehet elérni.

Hogy hány évesnek nézel ki, az súlyozottan szemöldököd formájától is függ.

A professzionális szálazott szemöldöktetoválás, a lehető legtermészetesebb hatású.
A Neked legelőnyösebb forma, szálakból kialakítva. Észrevétlen illeszkedik a meglévő szőrszálakhoz és harmonizál az arcoddal, karaktereddel. Hajszálvékony, tetovált szálakból épül fel az egész szemöldököd íve, formája. Felér egy kisebb ráncfelvarrással! Fiatalít, kinyitja és üdévé teszi a tekinteted.


Satírozott, vagy szálazott szemöldöktetoválás?

Leginkább a szálazott szemöldöktetoválást javaslom! Satírozott technikával is lehet szép ívű szemöldököt készíteni, de az nem annyira természetes hatású, mint a szálazott.

Szemöldöktetoválás készítése lépésről – lépésre:

  1. Együtt megnézzük a tükörben, mit szeretnénk a meglévő szemöldökből kialakítani.
  2. Gyakran megkérdezik, hogy le kell-e borotválni – NEM! Szemöldökcsipesszel kiszedem a biztosan felesleges szőrszálakat, csak kiigazítom a formáját.
  3. Fertőtlenítés.
  4. Megrajzolom speciális előrajzoló ceruzával, szálakból az új formát. Közben többször is Veled együtt ellenőrizzük a tükörben. Addig rajzoljuk, amíg tökéletes nem lesz. Ez az alfája a sminktetoválásnak! Ha vannak további felesleges szőrszálak, azokat rajzolás után szedem ki. A természetesség jegyében igyekszem a lehető legtöbb saját szemöldökszálat meghagyni.
  5. Kiválasztjuk a legmegfelelőbb árnyalatú festéket.
  6. Betetoválom a megrajzolt formát. Közben érzéstelenítő géllel ecsetellek. Tükörben figyelheted a folyamatot.
  7. Megbeszéljük az utóápolást, kapsz hozzá tőlem krémet.
  8. Legkorábban 1 hónap múlva jöhetsz vissza a második tetoválásra, azaz a korrekcióra.