Sminktetoválás

Szemhéjtetoválás

Egy biztos, ez mindenkinek jól áll és nem maszatolódik el

  • Ha szép formájú, nagy szemeid vannak – azokat még jobban kiemeli!
  • Ha elégedetlen vagy a szemeid alakjával, méretével – azon lehet segíteni szemhéjkontúr tetoválásával, hogy mindig elégedetten nézhess a tükörbe!
  • Ha allergiás vagy a különböző szemfestékekre, pedig szeretnéd magad sminkelni, akkor is ez a megoldás!
  • Van, aki gyengébben lát, ezért nem tud szép sminket készíteni magának.
  • Vagy csak egyszerűen szeretnéd magad szakemberre bízni?

Előrajzoláskor látjuk meg, hogy milyen vastagságú kontúr a legelőnyösebb számodra, hol emelkedjen, és hol fusson le az íve, hol legyen kicsit vastagabb és hol kell elvékonyodnia. Szempilláid tövét is besatírozom, így dúsabbnak fog hatni még szempilla spirálozás nélkül is.

Alsó szemhéjkontúr a szempillák tövében

Szintén előrajzoláskor együtt döntjük el, hogy az összkép vele jobb, vagy nélküle. Van, amikor kicsinyíti, de szerencsére az esetek többségében nagyítja a szemeket. Ez a szem zúg irányába történő behúzás hosszúságán és vastagságán múlik. Tehát jól lehet ezt is alakítani adottságaidnak megfelelően.

Az első kérdésed: Mennyire fáj?

Nem állítom, hogy minden kellemetlenségtől mentes lenne, azonban az egész tetoválás ideje alatt érzéstelenítőt használok – ez által elviselhetővé válik. A szemed csukva van, még az alsó szemhéj tetoválásakor is, közben én lefeszítem a bőrödet. Így végig biztonságban vagy. Leginkább a fájdalomtól való félelem a jellemző, mely, ahogy elkezdem a tetoválást, megszűnik. Gyakran mondják a vendégeim, hogy ennél sokkal rosszabbra számítottak! A végeredmény pedig mindenképpen kárpótol a kellemetlenségekért!

Feldagad?

Igen, kinek kicsit, kinek jobban, egyéni. Aznap és másnap olyan lesz a szemed, mintha kisírtad volna. Száraz hideggel lehet otthon borogatni (jégzselé). Vizezni nem szabad, mert felázik a bőr és távozik a festék!

Szemhéjkontúr tetoválás készítésének lépései:

  1. Letisztítás, fertőtlenítés
  2. Berajzolás
  3. Tetoválás elkészítése – közben érzéstelenítés többször
  4. Leápolás
  5. 2. korrekciós tetoválás legkorábban 4 hét múlva, de 3 hónapon belül