Oktatás

Bevezető

Már meghirdetett, aktuális kurzusainkat itt tekitheted meg új weboldalunkon: http://pmuartschool.com/hu/hirek/esemenyek

Különféle személyre szabott sminktetováló oktatások közül lehet választani az alapján, hogy te milyen korábbi szakmai tapasztalattal rendelkezel. Alapképzéseimet azoknak ajánlanám, akik most ismerkednek a sminktetoválással és szeretnék megtanulni ezt a csodálatos szakmát. Amennyiben Te már rendelkezel elegendő tudással, úgy számodra mesterképzéseit tudom ajánlani, ahol a haladó technikák és egyéb szakmai fortélyokat sajátíthatod el.

Kérlek vedd figyelembe, hogy az alábbi oldalon leírt információk általánosan megfogalmazott információk és egyes események bizonyos mértékben eltérhetnek tőlük annak érdekében, hogy az oktatás magas hozzáadott értékkel, zökkenőmentesen haladhasson minden esetben.

Általános képzési program

Sminktetováló oktatásaim során mind az elméleti és gyakorlati alapokat megszerezheted, mindezt egy jól felépített és rendszerezett képzési struktúra keretei között. Éppen ezért tartok eltérő oktatásokat kezdőknek és haladóknak, valamint emiatt osztottam fel tematikailag a képzéseket az alábbi választható modulokra: szálazott szemöldök, Ombre szemöldök (púderes hatású), full 3D hatású ajak, klasszikus szemhéjkontúr, satírozott szemhéjtetoválás.

Elmélet

Minden bemutatott technikához oktatási anyag jár, illetve egy prezentáció keretein belül, illusztrációkkal tarkítva mutatom be számodra az adott módszert. Közben mindenki bátran felteheti a kérdéseit és igyekszem mindenre részletesen válaszolni a témával kapcsolatban. Elmélet során szó esik a színelméleti és dermatológiai alapokról, a bőr mechanikai működése tűszúrás hatására, szimmetria, előrajzolás, megfelelő pigmentek és tűk kiválasztása, ideális forma, stb.

Bemutató

Minden technikát bemutatok élő modellen is az elméletet követően, miközben felhívom a figyelmed a részletekben rejlő praktikus megoldásokra, illetve a helyes munkavégzésre. A bemutató tökéletes lehetőséget biztosít arra továbbá, hogy megfigyelj minden mozzantot és közben feltedd esetleges kérdéseidet.

Gyakorlat és megvalósítás

Miután tisztában vagy az adott  technika elméleti és gyakorlati aspektusaival, kipróbálhatod magad latexen vagy élő modellen. Oktatásonként változó, hogy melyik gyakorlási formára nyílik lehetőség, melyre minden esetben felhívom mindenki figyelmét. Amennyiben nem teljesen egyértelmű számodra az oktatás pontos felépítése, kérlek érdeklődj nálam további részletekkel kapcsolatban.

Latexen történő gyakorlás során segítek megrajzolni a helyen formát, melyet utána neked kell "kitetoválni". Természetesen lépésről lépésre nyomon kísérem munkádat. A cél minden esetben, hogy az alapvető mozdulatok beléd rögződjenek és miután haza mész, folytathasd a gyakorlást és felkészülten fogadhasd vendégeidet.

Élő modellen történő munka során a forma megrajzolása, a mozdulatok helyes kivitelezése mellett a megfelelő pigmentek kiválasztása is előtérbe kerül.

Kérlek vedd figyelembe, hogy a meghirdetett oktatások egymásól eltérhetnek, így tájékozódj arról, hogy mi a pontos tematikája annak a kurzusnak, melyre jelentkezni szeretnél.

Kurzusok típusai

Az alábbiakban a mesterképzések és alapképzések címszavak alatt az oldalon hivatalosan meghirdetett oktatásokat értjük. Amennyiben ezektől eltérő időpontban szeretnél jönni egyedül vagy pár kollégáddal együtt, vagy azt szeretnéd, hogy kizárólag veled foglalkozzak, úgy erre is van lehetőség egy privát oktatás keretein belül. Az alábbiakban olvashatsz a részletekről és az árképzésről típusonként.

Mesterképzés

Ezek a kurzusok azoknak ajánlottak, akik rendelkeznek korábbi tapasztalattal az adott területen. Minden mesterképzés célja, hogy a meglévő tudásra építve további fogásokat elsajátítva bővítsék a résztvevők a technikájukat.

A meghirdetett oktatásokat megtekintheted a Hírek/Események menüpontban, ahol eseményenként láthatod a releváns árakat, dátumokat és képzési tematikát.

Magyarországi mesterképzések - gyakorlás latexen:

400 Euro - 1 nap

700 Euro - 2 nap

900 Euro - 3 nap

Magyarországi mesterképzések - gyakorlás élő modellen:

600 Euro - 1 nap

1100 Euro - 2 nap

1500 Euro - 3 nap

Az árak nem tartalmazzák az áfa mértékét, illetve a modell-szerzési díjat, mely 100 Euro / modell. Minden tanulónkat támogatunk abban, hogy saját modellt hozzanak, így később a korrekciót is maguk végezhetik el.

Alapképzés

Ha még új vagy a szakmában, vagy épp most kezdted el, de szeretnéd elmélyíteni tudásodat, úgy bátran ajánlom alapképzéseinket számodra, melyről az alábbi információkat kell tudnod. Az alapképzés modulárisan van tagolva. Az egyes modulok egyben és külön-külön is igénybe vehetőek.

1. Modul: Szemöldöktetoválás
2. Modul: Szemhéjkontúr (felső és alsó)
3. Modul: Ajaktetoválás (kontúr és satírozás)

Árak:
3 modul egyben: 2.900 EUR + ÁFA
2 modul egyben: 2.200 EUR + ÁFA
1 modul: 1.200 EUR + ÁFA

3 MODUL EGYBEN - 6+3 NAPOS INTENZÍV SMINKTETOVÁLÓ ALAPKÉPZÉS:
Ajánlom azoknak, akik külföldről, vagy messziről jönnek tanulni.

Képzést vezeti: Méhn Tünde sminktetováló specialista, nemzetközi PMU tréner, kozmetikus
Képzésen segédkezik: Méhn Tünde volt tanulója és egyben munkatársa, Wirth Inez sminktetováló, kozmetikus
Résztvevők száma: Maximum 4 fő tanuló – 2 oktatóval
Időtartam: 6 képzési nap + 3 hospitálási nap
Megjegyzés: A képzés 6 napig tart egybefüggően, 10 óra/nap. 2 nap szálazott szemöldöktetoválás, 2 nap felső és alsó szemhéjkontúr tetoválás, 2 nap ajakkontúr satírozással.
Egy új szakma elsajátításával számtalan kérdés fog felmerülni benned, ezért biztosítunk +3 hospitálási napot, melyet közvetlen a 6 nap képzés után is, vagy 3 hónapon belül bármikor igénybe vehetsz. Ennek az a célja, hogy még több értékes tapasztalatot, tudást gyűjts, mely a munkádban lépéselőnyt fog jelenteni.
Sminktetováló gépek: Személyre szabott oktatásainkon kipróbálhatsz több fajta készüléket is, és amelyikkel a legjobban tudsz dolgozni, azt javasoljuk megvásárolni. Ne hamarkodd el ezt a fontos lépést!
Hozz magaddal: Fehér váltóruhát és váltó papucsot, ezeken kívül minden eszközt biztosítunk számodra.
Modell: Javasoljuk, hogy modellt hozz magaddal mindhárom tetoválásra, mert így fogod látni a gyógyulását is és a korrekcióját is Te végzed majd. Ezáltal több tapasztalatot tudsz leszűrni a saját munkádból. Ha nem tudsz modellt hozni, akkor mi is tudunk szervezni neked.
Szállásajánlatunk: Hotel Makár Sport & Wellness /szalonunktól 5-8 perc gyalogosan/

3 MODUL KÜLÖN-KÜLÖN - 2+1 NAPOS SMINKTETOVÁLÓ ALAPKÉPZÉS:
AJÁNLOM azoknak, akik nem tudnak hosszabb időre elszakadni otthonról, vagy a lassabb tanulás hívei, nem egyszerre akarják mindhárom sminktetoválást elsajátítani, hanem három különböző időpontban vesznek részt a képzéseken. Így a különböző sminktetoválásokról tanultakat otthon a saját munkahelyen van idő elmélyíteni, gyakorolni. A modulonkénti képzések felépítése és tananyaga megegyezik a 6+3 napos képzés felépítésével, csak külön-külön időpontban történik, modulonként 2+1 nap.
TIPP: A +1 hospitálási napokat egyszerre is eltöltheted nálunk a 3. modul megszerzése után.

További részleteket a Média/Dokumentumok menüpontban az alapképzésekről szóló fájl letöltésével tudszhatsz meg.

Privát oktatás

Amennyiben szeretnél privát oktatásban részt venni, úgy az info@mehntunde.hu email címen keresztül tudsz jelentkezni és a részleteket személyesen egyeztetjük. E keretek között lehetőséged nyílik egyedi képzési tematikát igényelni, amennyiben a hagyományos kurzus-felépítés nem megfelelő számodra.

Kérlek jelezd felém a levélben, hogy egyedül jönnél, vagy hoznál magaddal kollégát/ismerőst az oktatásra, illetve hogy pontosan milyen technikék érdekelnének. Az árak is e szerint lettek kialakítva:

1 személy- 1450 Euro/ nap

2-3 person - 800 Euro/ nap / személy

4-6 person - 650 Euro/ nap / személy

Az oldalon található árak általános irányárak, az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Ugyanakkor kiemelném, hogy már meghidetett oktatások árai visszamenőleg nem változhatnak! Az árak nem tartalmazzák a 27%-os áfa mértékét.