Magamról

Kedves Érdeklődő!

Méhn Tünde vagyok, sminktetováló specialista, az NPM New Permanent Makeup technológia kizárólagos Magyarországi forgalmazója és trénere, a Belico kiemelt kozmetikusa, anti-aging specialista.

 
Valószínűleg azért olvasod ezeket a sorokat, mert szeretnéd kideríteni, hogy tényleg én vagyok-e a megfelelő szakember, akire rábízhatod arcod szépítését, sminktetoválásod elkészítését, arckezelésedet, vagy hajad és fejbőröd gyógyítását.

Írhatnék regényt az életemről én is, de nyílván nem erre vagy kíváncsi! Helyette inkább a lényegre térek.

Az összes tevékenységem, melyeket a kozmetikámban végzek, egytől-egyig a saját kozmetikai jellegű problémáim forrásából indultak ki, saját gondjaim-bajaim helyrehozása miatt tanultam meg. Éppen ezért a Te problémáid megoldásában is hitelesen, eredményesen fogok tudni segíteni!

Szeretnék Neked hatékony segítséget nyújtani a szépségápolásban, ezért én nem a hagyományos értelemben vett kozmetikát csinálom, hanem a speciális, egyedi metódusok híve vagyok. Ezek olyan természetű eljárások, melyeket otthon egymagad nem tudsz elvégezni és online sem tudod megrendelni. /A kozmetikai szolgáltatásaimat a honlapom menüpontjai mutatják./

Ezért a Te és vendégeim érdekében mindenből felkutattam a legjobb minőséget, ami fellelhető a ’piacon’ és ehhez társul részemről a maximális precizitás és felelősségteljes munka. Kizárólag a tisztán természetes eredetű, vegyszermentes kozmetikai anyagokat, hatóanyagokat alkalmazom. Így ha rám bízod Magad, akkor a lehető legjobb minőségű szépítésben lesz részed! Csak az organikus eredetű, bőrbarát/bőr azonos, kemikáliáktól mentes kozmetikai anyagok használata által válhatsz egészséges módon szebbé, ápoltabbá, fiatalosabbá hosszú távon!

Sminktetoválásaimról

A sminktetoválás az egyik legspeciálisabb kozmetikai eljárás. Vendégeim sminktetoválását egyedileg készítem, nincs sablon!

Ha szemöldököd, szemhéjad, vagy ajkad formájával, színével elégedetlen vagy, akkor ez a legjobb megoldás! Általa az egész arcod sugárzóvá válik, önbizalmad, önértékelésed, nőiességed, fiatalságod mind-mind a helyére kerül! A legtermészetesebb hatású, színű, formájú sminktetoválásokat készítem, így nem fog ordítani az arcodról, hogy tetoválást viselsz.

A Képgalériában megtekintheted a munkáimat. Amikor extrémebb alkalmi sminkre vágysz, könnyen kiegészítheted egy kis plusz sminkkel. Nálam nem jársz úgy, mint sok vendégem, akik a mások által elrontott tetoválásaik kijavítása miatt járják a kálváriájukat éveken át és ez miatt keresnek fel végül engem.

Azért, hogy Téged és a többi vendégemet a legprofibb eljárásban tudjalak részesíteni, akár új sminktetoválást kell készítenem, akár más elrontott munkáját kell helyrehoznom, ezért a legszínvonalasabb képzéseken veszek részt évről-évre! A Te érdekedben, munkámat nem csak precízen végzem és jó anyagokkal, hanem szívvel-lélekkel is!