Kozmetika

BELICO otthoni bőrápolás: a bőr állandó gondoskodást igényel ahhoz, hogy szép és egészséges legyen!

FONTOS, HOGY EZT TUDD: A Belico kozmetikumok a megengedett maximális mennyiségben tartalmazzák a legmagasabb minőségű, természetes alapanyagokból készült hatóanyagokat illetve hatóanyag komplexeket! Káros anyagoktól, mesterséges kémiai vegyszerektől, kőolajszármazékoktól, szilikon olajoktól, parabénektől, PEG-ektől teljes mértékben mentesek. Illatuk és színűk a természetes anyagokból ered, melyekből készültek!

A BELICO több, mint BIO! Természetes, növényekből nyert esszenciák, kivonatok és biotechnológiai hatóanyagok, high-tech gyártási technológia jellemzi! Tudományos hátterét az orvostudományi kutatások adják!

Hogyan juthatsz hozzá a Belico kozmetikumokhoz?

BELICO kozmetikumokat a kozmetikámban tudsz magadnak vásárolni úgy, hogy előtte diagnosztizálom a bőrödet. Ez alapján tudok Neked megfelelő, speciális, egyénre szabott készítményeket ajánlani az otthoni bőrápolásodhoz. Ez a márka, mivel professzionális felhasználásra készült, csak kozmetikus szakembereknél érhető el.

A bőrápolás aranyszabályai... hogy szép, egészséges és fiatalos legyél!

Először is a kozmetikum minőségét vedd figyelembe!
Bőrtípusodnak, bőrproblémádnak megfelelő kozmetikumot használj! Ehhez mindig szakember tanácsát kérd ki!
Az esti arcápolás elengedhetetlen, mert az egész napi szennyeződések, sminkmaradványok károsítják a bőrödet. Valamint a jó hatóanyagok egész éjszakán át zavartalanul tudnak hatni!
Ne össze-vissza használj különböző márkájú kozmetikumokat, mert úgy a hatékonysága sem lesz elégséges, sőt még további bőrproblémákat, allergiás reakciót is előidézhetsz magadnak! Az egy kozmetikumcsaládból válogatott anyagok szinergikusan segítik elő egymás hatását.

Otthoni arcápolás lépései:

  1. Letisztítás: erre a célra készült arctejjel, arclemosó készítménnyel.
  2. Peeling, vagy más néven bőrradírozás hetente 1x
  3. Tonizálás: azért fontos, hogy a bőröd PH-ját visszaállítsd savas kémhatás irányába, ez megerősíti a bőr védelmi vonalát pl. a baktériumokkal szemben.
  4. Kiegészítő, hatékonyságot növelő anyagok, pl.: liposszómák, koncentrátumok, szérumok vagy bármely olyan készítmény, ami az általad alkalmazott kozmetikum családból való, és a Te bőrödnek megfelelő ápoló hatást felerősítik a kívánt eredmény elérése érdekében.
  5. Szemkörnyék ápolása: a szem környékén más a bőrünk szerkezete, ezért speciálisan erre a területre készített készítményeket vigyünk fel erre az érzékeny területre.
  6. Arckrém: utolsó fázisban kend az arcodra, nyakadra, dekoltázsodra a bőrödnek megfelelő krémet, vagy pakolást. A krém, az előzőekben felvitt réteg szérum, vagy koncentrátum tetejére kerül. Így a legfelül lévő krém segíti az alatta lévő hatóanyagok mélyebbre jutását, hatékonyságát.

EGÉSZSÉGES BŐRÁPOLÁS A BELICOVAL OTTHONRA IS

ARCTISZTÍTÁS, TONIZÁLÁS

arctisztitas-tonizalas

PEELINGEZÉS

LIPOSZÓMÁK

KONCENTRÁTUMOK, SZÉRUMOK

SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÁSA

ARCÁPOLÓ KRÉMEK

MASZKOK, PAKOLÁSOK

SPECIÁLIS KÉSZÍTMÉNYEK

SMINKEK, ALAPOZÓK

FÉRFI BŐRÁPOLÁS

NAPOZÁS, SZOLÁRIUMOZÁS, ÖNBARNÍTÁS

TEST-, KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÁS