Kozmetika

Lézeres tű nélküli mezoterápia - Meso I Laser & Age Attraction hatóanyagokkal

Analitikai tisztaságú hatóanyagok leghatékonyabb bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe lézeres tű nélküli mezoterápia segítségével.

A tű nélküli mezoterápia, más néven elektroporáció, tulajdonképpen egy virtuális mezoterápia. A bőr középső (mezo) rétegébe, az irharétegbe történő analitikai tisztaságú hatóanyagok bejuttatását teszi lehetővé, valamint a speciális lézeres eljárásnak köszönhetően új kollagén rostok képződését serkenti.

Eredete: A mezoterápia egy hagyományos orvosi kezelés, amely mikroinjekciózással kis mennyiségű anyagot (gyógyszereket, vitaminokat, hyarulonsavat stb.) közvetlenül juttat a test kezelni kívánt területére. Mivel a gyógyászat és a kozmetológia hatóanyagai akkor fejtik ki legintenzívebben hatásukat, ha maximális koncentrációban pontosan arra a területre kerülnek, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe. Az orvoslásban ezt a kezelést egy pisztolyszerű szerkezetbe rejtett fecskendővel végzik. Minden egyes apró szúrás nyomán hatóanyagot fecskendeznek a kezelni kívánt bőrfelületbe.

Tű nélküli mezoterápiának ugyanez az elve, csak nem tűszúrásokkal jut be a hatóanyag az irharétegbe, hanem elektroporáció hatására a bőr pórusai megnyílnak. Ezeken a percekig nyitott, mikroszkopikus nagyságú csatornákon keresztül jut be a hatóanyag minden egyes sejthez, majd fejti ki hatását célzottan, a megfelelő koncentrációban, közvetlenül a problémás területen.

Mit érzel kezelés alatt?

LÉZEREZÉSKOR: szemeidet letapasztom egy speciális szemvédő tapasszal, hogy a lézer sugarak ne juthassanak be. A bőröd felületén nem érzékelsz semmilyen hőhatást, vagy bármi egyebet.

A lézerezést követő ELEKTROPORÁCIÓ teljesen fájdalommentes, kellemes, simogató érzés. A tű nélküli mezoterápiás készülék kisméretű kezelőfeje ér csak bőrödhöz, ezzel simítom át többször is a kezelendő területet, miközben a hatóanyagot bejuttatom az irharétegbe. Helyenként kis csipkedést, bizsergést lehet csak érzékelni.

A kezelés menete, lényege

A letisztított bőrfelületet lézeres kezelőfej segítségével bevilágítom, majd a peelingezéssel, vagy mikrodermabrázióval /bőrcsiszolással/ előkészítem a kezelendő bőrfelületet. Ezt követően a tű nélküli mezoterápiával /elektroporációval/ bedolgozom a bőr középső rétegébe /irharétegébe/ az analitikai tisztaságú hatóanyagokból összeállított, személyre szóló hatóanyagkoktélt. Ezt a kezelést lehet kombinálni dermarolleres kezeléssel - így még hatékonyabb lesz ez az eljárás.

A kezelés hatása

A kezelés befejeztével bőröd üdébb, simább, rugalmasabb, feszesebb, egészségesebb lesz! A mezoterápiás kezelések hatékonysága ezért is kiemelkedő, mert a kozmetikai hatóanyagok pont oda kerülnek, ahol szükség van rájuk. Az ezután kapott eredmény a legigényesebb vendégek igényeit is kielégíti! Tartósan, fiatalosan, egészségesen sugárzó bőrt kapunk!

A lézeres tű nélküli mezoterápiás kezeléssel olyan problémás területek is kezelhetővé válnak, mint nyaki harántráncok, dekoltázs kreppesség, mely területen eddig csak részleges eredményeket érhettünk el, pedig az arc után ezek a területek árulkodnak leginkább az idő múlásáról.

A kezelés hatására a bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé és sugárzóbbá válik. A ráncok érzékelhetően csökkennek, az öregedés folyamata lelassul.

Hatóanyagok

Kizárólag analitikai tisztaságú hatóanyagokat (adalékoktól, tartósítószerektől, színezékektől, illatosítóktól, töltőanyagoktól mentes!) alkalmazok a lézeres tű nélküli mezoterápiához és a dermarolleres kezelésekhez is.
Vendégeim számára egyedileg állítom össze a hatóanyag koktélokat, az adott bőrproblémának megfelelően.

Német és francia gyártmányú hatóanyagokból választom ki a legmegfelelőbb biológiailag aktív hatóanyagokat, vitaminokat, nyomelemeket, aminosavakat.
Hatóanyagok, koktélok: C vit., A vit., B vit., H vit., Hyaluronsav, Organikus szilícium, Centella asiatica, Melirutol, DMAE, Dexpanthenol, Gingko biloba, Gluthation, StrechCare, CelluCare.....

Kezelések gyakorisága

A bőr állapotától függően 6-10 alkalommal kb. 2 hetente szükséges a kezelést megismételni, ahhoz, hogy terápiáról beszélhessünk és sikeresen átstrukturáljuk a bőrödet. Majd ezt követően havonta 1 alkalommal fenntartó kezelést szükséges végezni az elért eredmény megtartása érdekében.

Nem kell gyógyulási idővel számolni, így még aznap nyugodtan mehetsz dolgozni, szórakozni, vagy elutazhatsz pihenni.

Milyen problémák kezelésére ajánlott a lézeres tű nélküli mezoterápia?

  • arc, nyak, dekoltázs anti-aging, fiatalító, ráncokat feszesítő kezelés
  • megereszkedett, petyhüdt bőr feszesítése
  • kötőszövet fiatalítása
  • májfoltok, pigment foltok halványítása
  • rozaceás (hajszálér-tágulatos) arcbőr kezelése
  • akne hajlam, zsíros, pattanásos, szeborreás, problémás bőr kezelése
  • károsodott bőr kezelése (UV-A, UV-B, rossz környezeti hatások, helytelen életmód)
  • stresszes, száraz, dohányos, vitaminhiányos arcbőr kezelése
  • hajhullás, ill. kopaszodás (ffi, női) kezelése, hajnövekedés serkentése

Kezelést kizáró okok

Nem végezhető el a kezelés az alábbi betegségek esetén: bárminemű idegbetegség, terhesség, gyulladás, lázas állapot, bőrfertőzés, herpesz, súlyos betegségek, pacemaker, beültetett fém implantátum esetén.