Kozmetika

Dermaroller kezelések

Az egyik leghatékonyabb kozmetikai kezelés az érett bőrre, ráncokra, striára, hegekre.

Kollagén indukciós terápia

A kezelést egy kis hengerrel, dermarollerrel, vagy más néven mezorollerrel végzem, melynek felületét 192 db 0,5 mm hosszúságú hajszálvékony orvosi acélból készült tüske borítja.

A Dermaroller terápia egy új, hatékony eljárás a bőr átstrukturálására és a bőrön keresztül történő hatóanyag bejuttatására.

Milyen problémák kezelésére alkalmazható a dermaroller?

 • Arc-, nyak- dekoltázskezelések
 • Ránctalanítás, feszesítés, bőrfiatalítás, anti-aging
 • Kötőszövet erősítése, fiatalítása
 • Vitalizálás, mélyrétegi hidratálás
 • Lifting, megereszkedett, petyhüdt bőr feszesítése arcon és testen
 • Pigment foltok halványítása
 • Aknés eredetű hegek kezelése
 • Atrófiás (befelé süppedő) hegek kezelése pl. bárányhimlő, műtéti hegek, sebhelyek
 • Striakezelés (növési-, elhízási-, terhességi csíkok)
 • Cellulitos bőr(narancsbőr) kezelése testen (has, comb, fenék, csípő)
 • Fiatalos külső megtartása, megelőzés minden területen!

Elsődleges hatás:

A kezelés során a Dermaroller hengert finoman tologatom az előkészített felületen. A 192db 0,5 mm hosszú tüskék, sok apró sebet ejtenek a bőrön. Minden egyes kis seb a test természetes öngyógyító képességét aktiválja, aminek következtében a kezelt felület irha rétegében új kötőszöveti rostok, azaz kollagén és elasztin termelődik.

Ezek az új kötőszöveti rostok kitöltik a bőr egyenetlenségeit, a ráncokat, hegeket, striákat, feszessé, rugalmassá, simává téve azt és mivel vázfehérjéből vannak, nagy mennyiségű nedvesség és hatóanyag felszívására, hosszas tárolására képesek!

Másodlagos hatás:

A dermaroller által ejtett apró szúrások elsődleges hatásán, vagyis az új kötőszöveti rostok (kollagén, elasztin) képződésén kívül, további nagy előnye, hogy „kijátszva” a bőr barrier védelmi funkcióját a több száz steril, szúrt csatorna lehetővé teszi az analitikai tisztaságú hatóanyagok akadálytalan bejuttatását, a megfelelő mélységbe, közvetlenül az adott bőrproblémáért felelős sejtekhez, ahol aztán látványos és tartós eredményt produkálva fejtik ki hatásukat. Majd ezek a mikro csatornák perceken belül spontán bezáródnak.

A bőr védelmi, barrier funkciója nem engedi, hogy bármi felszívódhasson! Ezért a külsőleg használt egyszerűbb krémek hatóanyagait sem engedi felszívódni. Pedig a bőrproblémák többsége ebből a rétegből indul ki, tehát a leghatékonyabban itt lehet kezelni őket!

Hogy fogsz kinézni kezelés után?

A tűk apró mérete miatt a kezelt bőr felületén keletkező sebek mikroszkopikus nagyságúak, szabad szemmel nem láthatóak! Ne a szokványos értelemben vett sebeket értsd alatta! Kezelés után bőröd egybefüggően, élénkpiros lesz, melyhez bizsergő, friss érzés társul.

A pirosság a kezelés után már fokozatosan csökken, 1, vagy max. 2 nap alatt teljesen megszűnik. Másnap már nem veszi észre senki sem rajtad! Az eredmény nagyon látványos és hosszantartó! A terápiának nincs gyógyulási ideje, másnap, ha még pirosabb a bőröd, make up-al lefedhető.

Fájdalmas eljárás?

A kezelést megelőzően érzéstelenítő krémmel bekenem a bőrödet, így alig érezhetőek az apró szúrások. Leginkább csiklandozást, tüsszentésre ingerlést érzel. Maga a dermarollerezés egy nagyon gyors kezelés, a bőröd előkészítése és az érzéstelenítő krém alkalmazása sokkal tovább tart.

Exkluzív kezelés! 3 in 1! Háromféle kezelés kombinációja!

1. Mikrodermabrázióval /bőrcsiszolással/ előkészített bőrfelületen, 2. dermarollerrel végzett kezelést érdemes kombinálni analitikai tisztaságú hatóanyagok bemasszírozásával és 3. tű nélküli mezoterápiával, azaz elektroporációval. Az így kapott eredmény a legigényesebb vendégek igényeit is kielégíti! Tartósan, fiatalosan, egészségesen sugárzó bőrt kapunk!

A dermarollerrel és tű nélküli mezoterápiás kezeléssel olyan problémás területek is kezelhetővé válnak, mint nyaki harántráncok, dekoltázs kreppesség, mely területen eddig csak részleges eredményeket érhettünk el. A kezelés hatására a bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé és sugárzóbbá válik. A ráncok érzékelhetően csökkennek, az öregedés folyamata lelassul.

Kezelés menete:

 1. A bőr alapos tisztítása (smink és szennyeződések eltávolítása)
 2. Mikrodermabrázió (bőrcsiszolás), vagy peeling
 3. A bőrfelszín érzéstelenítése helyi érzéstelenítő krémmel (30 perc)
 4. A bőr fertőtlenítése (alkoholmentes fertőtlenítő folyadékkal)
 5. Dermarollerezés (területtől függően kb. 15-25 perc)
 6. A maradék hatóanyag bejuttatása a sejtekbe elektroporációval
 7. Nyugtató maszk alkalmazása (10 perc)

Hatóanyagokról:

Kizárólag analitikai tisztaságú hatóanyagokat (adalékoktól, tartósítószerektől, színezékektől, illatosítóktól, töltőanyagoktól mentes!) alkalmazok a dermarolleres kezelésekhez és a tű nélküli mezoterápiához is.

Mindenki számára egyedileg állítom össze a hatóanyag koktélt, az adott bőrproblémának megfelelően. Francia, spanyol és német hatóanyagokból választom ki a legmegfelelőbb biológiailag aktív hatóanyagokat, vitaminokat, nyomelemeket, aminosavakat.

Hatóanyagok, koktélok: C vit., A vit., E vit., B vit., H vit., Hyaluronsav, Organikus szilícium, Centella asiatica, Melirutol, DMAE, Dexpanthenol, Gingko biloba, Gluthation, StrechCare, CelluCare, HairCare, XL Hair...

Kezelések gyakorisága:

A bőr állapotától függően 6-10 alkalommal kb. 10-14 naponta szükséges a kezelést megismételni, ahhoz, hogy terápiáról beszélhessünk és sikeresen átstrukturáljuk a bőrödet. Majd ezt követően havonta 1 alkalommal fenntartó kezelést szükséges végezni az elért eredmény megtartása érdekében.

Dermaroller terápia előnyei:

 • Nincs ismert mellékhatása.
 • Látható, érzékelhető javulás rögtön az első kezelés alkalmával.
 • Nincs ismert mellékhatása vagy napfényérzékenység a kezelés után.
 • Bőrszíntől, évszaktól függetlenül végezhető kezelés.
 • Rövid gyógyulási idő (fél-egy nap).
 • Nincs maradandó sérülés vagy heg, nincs véraláfutás.
 • Nincs zúzódás, fertőzés, elszíneződés vagy egyéb komplikáció.
 • A hatóanyagokat nagy mennyiségben a kellő mélységbe juttathatjuk.
 • Minden bőrtípuson alkalmazható kezelés.
 • Vastagabb irharéteg hozható létre a felhám károsítása vagy eltávolítása nélkül.

Kezelést kizáró okok!

Nem végezhető el a kezelés az alábbi betegségek esetén:
Bárminemű idegbetegség, terhesség, gyulladás, lázas állapot, bőrfertőzés, herpesz, súlyos betegségek esetén, sűrűn anyajegyes területen.
Lidocain, vagy más érzéstelenítővel szembeni allergia, ill. vérhígító szedése esetén.

Mire kell ügyelni?!

A kezelést követően a bőrt 5-6 órán belül nem érheti víz, az arc nem sminkelhető. /Másnap már szabad sminkelni, krémezni./ 
Kerülni kell 72 órán belül a direkt napozást, szoláriumozást.
Az eredményesség érdekében, a kúra ideje alatt ajánlott 3 liter folyadék (ásványvíz, cukor nélküli tea) elfogyasztása.