Kozmetika

TAKE TEN ARCIZOM TORNA

20-30 perc alatt éveket fiatalodhatsz! A szike nélküli arcfiatalítás legegyszerűbb módja az arcizmok tornáztatása a Take Ten készülék segítségével.

Ezek a sajnálatos tények:

Arcunk fiatalos megjelenésének legnagyobb ellensége a ráncok megjelenése és az arcbőr megereszkedése. Az évek előrehaladtával megjelennek eleinte a felszínes ráncok, majd a mimikai ráncok és végül az apróbb ráncok is elkezdenek mélyülni. Mindeközben az arcbőr megereszkedik, elveszíti arcunk fiatalos élét, petyhüdté, fáradtá és tónustalanná válik.

A bőr öregedését egyrészt az arcizmok leépülése okozza, illetve a laza rostos kötőszöveti állomány sorvadása. Egyre kevesebb kollagén és elasztin képződik, valamint a hialuronsavból is egyre kevesebb mennyiség képes termelődni. Mindeközben a gravitáció is lefelé húzza a bőrünket.

Tovább fokozza a problémát, hogy a bőr természetes zsíranyagaiból is egyre kevesebb termelődik, vízfelvevő- és megtartó képessége is egyre gyengébb lesz.

Van megoldás!

Speciális, tényleg hatékony kozmetikai kezelésekkel és az otthoni, főleg az éjszakai, minőségi, egészségtudatos bőrápolással fel lehet tartóztatni az évek múlását! Én erre nyújtok megoldást a hozzám forduló Vendégeimnek!

Take Ten arcizom torna

Ezt a kezelést úgy képzeld el, mintha lenne egy trénered, aki az arcizmaid feszességét, erősségét igyekszik maximalizálni! Nem hagyja pihenni arcizmaidat addig, amig nem hozza ki belőlük a maximumot!

Angol orvosi team fejlesztette ki ezt a készüléket kimondottan az arcideg bénulásban szenvedők számára. Akinek az arcidegei mondák fel a szolgálatot, az sajnos sehogy sem tudja mozgatni a sérült területet, így nem tudnak újra létrejönni, regenerálódni, kiépülni az ideg-izom kapcsolatok. Nagyon szép eredményeket értek el ezzel a készülékkel az ilyen betegek rehabilitációjában!

Látható volt, hogy nem csak újra képesek voltak ezek a betegek maguktól mozgatni az előtte lebénult oldalát az arcuknak, hanem megfigyelték a kezelések fiatalító hatását is!

Ebből a megfontolásból vált mára ez a készülék a kozmetikusok és vendégek kedvencévé! A kezelés összesen 30 percig tart, látható és érezhető az eredménye, nem fájdalmas és teljesen természetes módon fejti ki fiatalító hatását!

Mit érzel a kezelés során?

Kis tapadó korongokat helyezünk az arcodra, majd az intenzitást beállítjuk személyre szabottan. Összehúzza, majd elernyeszti az izmokat. Mindezt olyan mértékben, ahogy Te magad nem lennél képes megtenni.

A kezelést célszerű kúraszerűen végezni, mert így lesz igazán látható és megtartható az eredménye!

Az én javaslatom: Évente 2-szer, tehát félévente 10, vagy 20 alkalmas kúra, az arc állapotától függően, a két kúra közötti időszakban pedig havonta 1 fenntartó kezelés.

Kezelést kizáró okok!

Tényleges kontra indikációk – kizáró tényezők:

Szívritmusszabályozó (pacemaker), epilepszia, MS-betegség (szklerózis multiplex), Parkinson-kór, folyamatos gyógyszerszedést igénylő szívbetegség, arcon lévő rosszindulatú kinövés, rosszindulatú anyajegy, dekoltázstól felfelé daganatos megbetegedés, makacs migrén a kezelés időpontjában, lázas állapot, fertőző betegség a kezelés időpontjában.

Kezelés nem javasolt:

várandós nőknek, fibromyalgia esetén, felsőlégúti gyulladások ideje alatt (arcüreg, középfül), ha az arcon szilikon implantátum van, arcon történt plasztikai, sebészeti beavatkozás után ½ - 1 éven belül, égési sérülés, horzsolás, zúzódás (arcon) megléte esetén

Kezelés ára:

  • 1 kezelés: 6.000 Ft / alkalmanként
  • 10 alkalmas kúra (bérlet): 50.000 Ft /Megtakarítás: 10.000 Ft/
  • 20 alkalmas kúra (bérlet): 90.000 Ft /Megtakarítás: 30.000 Ft/

Ha szeretnél bejelentkezni, a kapcsolat oldalon található elérhetőségek egyikén tudod jelezni.