HFS Hajtüsző Szimuláció

Hair Follicle Simulation – Hajtüsző szimuláció

A ritkuló és vékonyodó haj összefüggései

A férfiak többsége életük bizonyos szakaszában előbb vagy utóbb szembesül a hajhullással. Ennek számos oka lehet, így például gyógyszer mellékhatása, betegség vagy szimplán a hajhagymák alultápláltsága – a leggyakoribb ok mindezek ellenére mégis egyszerűen az örökletességből adódik, mely a férfiakra jellemző.

Idővel a hormonok termelése elsorvasztja a hajhagymákat, mely lerövidíti a haj növekedésének ciklusát. A hajszálak elvékonyodnak és megrövidülnek, míg végül teljesen kopasz lesz a felület.
A hajszálak elvékonyodása még inkább jellemző azoknál a férfiaknál, akiknek eleve vékonyszálú hajuk volt, illetve ez a folyamat felgyorsulhat az erős és kíméletlen hajsamponok használatának következtében. Ezen felül természetesen a hajfesték vagy egyéb erős kemikáliák is roncsolják a hajszálakat és hajhagymákat, valamint a hajszárító és hajvasaló által kibocsátott extrém hőmérséklet is hasonlóan rossz hatással lehet.kopszodas_1

Az elvékonyodó haj elleni harc

Amikor látványosan elkezd visszahúzódni a hajvonal, vagy pedig a fej tetején ritkul meg, az rendszerint kellemetlen minden esetben és önbizalmunk is megrendülhet ennek következében. Ugyan vannak különféle termékek, melyek azt hirdetik, hogy megállítják, illetve lelassítják ezt a folyamatot, de a gyakorlatban ezek ritkán és csak bizonyos mértékig javítanak a helyzeten. A legtöbb esetben tehát a genetikai faktor játszik meghatározó szerepet, amit nem igazán lehet befolyásolni.kopszodas_2

Megoldás a hajritkulás és kopaszság problémáira tetoválással

Sok férfinak a hajritkulás ugyan nem okoz gondot és elfogadják, viszont sokan szeretnék az időt visszaforgatni és elérni, hogy dúsabbnak tűnjön hajuk ismét.

Két nagy csoportra lehet elkülöníteni azokat a beavatkozásokat, melyek ezt a helyzetet hivatottak javítani: sebészeti és nem sebészeti. Előbbi kategória a hajbeültetést takarja elsősorban, mely rendkívül költséges, mégsem mindig hoz egyértelmű sikert. Előfordulhat a vastag varasodás, illetve nem is feltétlenül lesz tartós.

A hajritkulás nem feltétlen jelenti a világ végét – sok férfi igyekszik nem venni tudomást róla és olyan frizurával palástolni, mely pont hogy kihangsúlyozza csak. Ha már egy olyan pontra eljutott a hajritkulás, hogy nincs „visszaút”, akkor miért ne borotválhatnánk le a hajat és a hajtüsző szimulációt alkalmazva természetes hatású és egyenletesen fedett fejbőrt kaphatunk. Ez garantáltan fiatalító hatású lesz és jól mutat minden férfin, kortól függetlenül. A kezelés tehát tökéletesen élethű hajtüszők tetoválásával fedi el megkopaszodott vagy kiritkult területeket a fejbőrön.kopszodas_3
kopszodas_4Az NPM termékeinek segítségével így lehet elérni egy viszonylag frissen borotvált, hajtüszőkkel borított fejbőr hatást.

Hair Follicle Simulation – Hajtüsző szimuláció, nem csak férfiaknak

A nők is sok esetben szembesülhetnek alopéciával vagy hajritkulással. Napjainkban ez sokkal inkább megfigyelhetőbb, mint régebben, melynek lehetséges okai a stressz, hormonok, légszennyezettség, hajápolásban használatos termékek, diéta, terhesség, megnövekedett tesztoszteron szint.

A nőknél talán még inkább fájó lehet, ha ilyen helyzetbe kerülnek, hiszen úgy tartják, hogy egy nő „koronadísze” a haja. Általános felfogás, hogy annak elvesztése a vonzerő és érzékiség csökkenésével jár együtt.

Hajtüsző szimuláció nőknek

Az NPM hajtüsző szimuláció egy olyan tetoválás, mely visszaállítja a hajvonalat – természetes alapanyagokból készült, organikus pigmentek segítségével, a bőr középső rétegébe juttatva azokat, így az eredeti hajtüszőkkel együtt egyenletesen pigmentált felületet kapunk. Különböző árnyalatú pigmenteket alkalmazva, egy-két kezeléssel, el lehet készíteni a hajtüszők nyújtotta elegáns megjelenést.kopszodas_5

A tüneteket esztétikailag nagymértékben lehet csökkenteni, illetve eltüntetni bizonyos fokig a hajtüsző szimulációnak köszönhetően a nők esetében is!

A hajtüsző szimuláció bevezető áron 59 500 Ft.

Az NPM hajtüsző szimulációs módszere tehát nem sebészi beavatkozás, illetve olyan egyedi szabadalmaztatott technológiát alkalmaz, mellyel a kezelések ideje lerövidíthető a minőség magas szinten tartása mellett. A vendégeknek sokkalta megfizethetőbb is ugyanakkor, valamint tartósabb eredményt hoz.