Méhn Blog

Miért szeretek sminktetoválni?

2014-06-07

Miért szeretek sminktetoválni? A sminktetoválás számomra nem csupán egy munka, hanem ez az én hivatásom. Mit értek ez alatt? Eleinte, amikor elkezdtem még évekkel ezelőtt, már akkor is az motivált, hogy valami szépet és hasznosat szeretnék adni másoknak, amivel tartósan megelégednek vendégeim. Tudtam, hogy a kozmetikai kezeléseken túl valami extrát kell nyújtanom, ami tényleg maradandó, így jutottam el szép lassan oda, ahol most vagyok, hogy sminktetoválhatok.

Ma már annyian keresnek meg, hogy sminktetoválást szeretnének, hogy szinte alig van időm a többi szolgáltatással való foglalkozásra. Eleinte próbáltam jobban egy egyensúlyt találni, de rájöttem, hogy sokkal nagyobb örömöt tudok szerezni egy tökéletesen sikerült sminktetoválással, mint bármi mással. Engem ez motivál, ezért dolgozok reggeltől estig, szinte minden nap. Megosztok veletek egy ilyen, nem rég érkezett visszajelzést, amit egyik kedves Vendégem írt nekem. A hölgyet Évinek hívják, az ő szemöldökét néhány hónapja szálaztuk, és a jelek szerint nem tud betelni vele...ma ismét küldött egy fotót is magáról. Korábban pedig ezt írta nekem:

"Drága Tünde!
Az érzés, amit reggel tudhatok magaménak, amikor belenézek a tükörbe és nem kell rajzolnom, na, az megfizethetetlen! Köszönöm Neked!"

Nagy öröm ez számomra, ha ilyen boldogságot tudok szerezni a vendégeknek!
Évitől is, és másoktól is korlátlan mennyiségű fotót is várunk a vendégkönyvünkbe, van még hely bőven.
Egy másik vendégem is a múlt héten küldött egy nagyon szimpatikus és pozitív visszajelzést, ezeket a sorokat azoknak ajánlom, akik még hezitálnak:
"Kedves Tünde!
Már most imádom, úgy vigyázok rá, mint a szemem fényére. Nagyon szép, mindenki csodálja és végre úgy keltem ma, hogy nem kellett szemöldököt varázsolnom az arcomra!
Szerettem volna itt is megköszönni Neked, fantasztikus munkát végeztél!
Üdvözlettel: Móni"

Remélem sok ilyen pozitív tapasztalatban lehet részem, én mindent megteszek azért, hogy csak tökéletes munka kerüljön ki kezeim közül! Lehet közhelyesen hangzik, de a ti pozitív visszajelzéseitek alapján ez nem lenne ilyen könnyű számomra se!

« Vissza