Méhn Blog

Köszöntő

2014-06-06

Köszöntő Kedves Érdeklődő! Köszöntelek új weboldalamon. Örülök, hogy ellátogattál ide. A régi oldalam tartalmán túl most új elemekkel egészült ki a weblapom. Jó böngészést kívánok!

Blogomban egy-két hetente frissülő tartalmakat olvashatsz sminktetoválásról és kozmetikai kezelésekkel, szépségápolással kapcsolatban. Ha szeretnél érdekes és értékes informciókkal gazdagodni, akkor bátran látogass el ide máskor is!

A Vendégkönyvemben vendégeim hozzászólásait olvashatjátok, akik megosztják sminktetoválásukkal kapcsolatos tapasztalataikat és érzéseiket. Sok dolog kiderül ezekből a levelekből, érdemes elvolasni párat, ha még hezitálsz és nem vagy biztos abban, hogy valóban való-e a sminktetoválás számodra.

Érdemes az új, rendszerezett Képgalériát és Videó menüpontot is megtekinteni, hiszen itt is folyton frissülő tartalmakat tekinthettek meg, legfrissebb munkáim ide töltöm fel elsőként!

Kozmetikusoknak / Sminktetoválóknak

Sok új információval is bővült honlapom, nem régiben technológiát váltottam, a LaBina német minőségű márkára. A LaBina márka magyar partnereként most beszerezheted tőlem is a sminktetováláshoz szükséges gépeket, pigmenteket és tartozákokat. Tapasztalataim alapján bátran állíthatom, hogy ez a piacon a legjobb sminktetováló márka, amivel eddig valaha dolgoztam, így bátran ajánlom a kezdőktől egészen a tapasztalat sminktetoválókig.

Ha Te is a szépségiparban tevékenykedsz vagy elkezdenél a sminktetoválással, mint hivatással foglalkozni, akkor olvasd el a LaBina technológia menüpontban leírtakat. Vedd fel velem a kapcsolatot bátran, ha érdeklődő vagy és további információkra van szükséged!

Mindenkinek jó böngészést kívánok az új weboldalon! Remélem nektek is hasonlóképp tetszik, mint nekem!

« Vissza